Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
február 28. szerda, Elemér

Június közepéig lehet elvégezni az ingyenes közlekedésbiztonsági képzéseket

Újbuda   |   2016, március 8 - 12:46
Nyomtatóbarát változatSend by email

Ismét elérhető a tanuloknak.hu és a kreszfelfrissito.hu weboldalakon keresztül az új online kresztananyag. Az e-learning képzés új témakörökkel bővült: kiemelten foglalkozik a gyalogos és kerekesszékes közlekedés szabályaival, felhívja a figyelmet a diszkóbalesetek okaira és megelőzésére.

Idén is elindul a közlekedésbiztonsági program, mely újdonságai miatt átfogóbbá válik az eddigiekhez képest. - Az iskola rendőre” és az „Egy iskola egy polgárőr” programban résztvevő pedagógusok, polgárőrök és iskolarendőrök munkáját bűn- és baleset-megelőzési oktatás-módszertani tananyag segíti. Speciális kurzus készült az óvodapedagógusok számára. A képzési kínálatot polgárőri alapismeretekkel is kiegészítették – fejtette ki Győri Gyula, a Nemzeti Közlekedési Hatóság elnöke.

Az e-learning tananyagokat multimédia-elemek, interaktív animációk, szituációs gyakorlatok teszik könnyen befogadhatóvá és érdekessé, a közlekedésbiztonsági ismeretek szórakoztató környezetben jelennek meg. A tananyagok és módszertani segédanyagok több korosztály, a közoktatási intézmények diákjai, pedagógusai, a már jogosítvánnyal rendelkezők és kerékpárral közlekedők számára érhetőek el a tanuloknak.hu és a kreszfelfrissito.hu oldalakon. Az ingyenes képzések 2016. március 1-jétől 2016. június 15-ig végezhetők el.

Újbuda