Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 21. kedd, Konstantin

Jövőre is lesznek Amfiteátrumi Esték Gazdagréten

Újbuda   |   2016, augusztus 26 - 12:25Nyomtatóbarát változatSend by email

Véget ért az Amfiteátrumi esték koncertsorozat a Gazdagréti Közösségi Házban. A koncertek anyagából válogatás CD készült.

Az Amfiteátrumi esték koncertsorozat záró akkordja is különleges zenei élményt nyújtott az érdeklődőknek. A Two Poles duó, azaz Vető Peti és Kollányi Zsuzsi jó hangulatú koncertjét a közönség minden tagja élvezte. A gyönyörű hangú énekesnőt, Kollányi Zsuzsit sokan Majka népszerű új, Elég lesz című slágerből ismerhetik. Az énekesnő otthonosan mozog a dzsessz, a blues, a funky illetve a rock&roll világában, az est repertoárját is ezek a műfajok alkották. Szerinte a mostanihoz hasonló, meghitt hangulatú koncertek különleges kapcsolatot alakítanak ki közte és a közönség között.

Az Amfiteátrumi esték rendezvénysorozat elérte célját: helyszínen minden alkalommal teltházas rendezvények voltak. - A város bármely pontjáról érkezők, de különösen a gazdagrétiek új közösségteremtő élménnyel gazdagodhattak csütörtökönként – mondta Szebeni Dóra közművelődési szervező. Hozzátette: a nagy sikerre való tekintettel várhatóan jövő nyáron is folytatódik a koncertsorozat.

A Gazdagréti Közösségi Ház előtt nyolc héten át minden csütörtökön más-más akusztikus formáció szórakoztatta a közönséget: voltak köztük jazzt, bluest, pop-ot és latin zenét előadó zenészek. - Bárki leülhetett akár pár percre, megszakítva ezzel az esti kutyasétáltatást, vagy végignézhette az egész produkciót – foglalta össze Vonsik Vivien szervező.

A Gazdagréti Közösségi Ház munkatársai összegyűjtötték a koncerteken elhangzott legjobb dalokat, a CD-ket a kulturális központban lehet igényelni.

T.K.