Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 27. hétfő, László

Játékos jövő táborok

Újbuda   |   2018, június 18 - 21:02
Nyomtatóbarát változatSend by email

Játékos Jövő címmel indulnak napközis táborok felsősöknek a Lágymányosi Egyetemi Campuson.

Játékos Jövő címmel indulnak napközis táborok felsősöknek a Lágymányosi Egyetemi Campuson. A tábor célja, hogy játékosan és könnyedén mutassa be a gyerekeknek a természettudományokat, a környezetvédelmet, a fenntartható fejlődés irányvonalait és a modern digitális technológiákat. A szakterületi előadók mellett animátorok és óvópedagógusok gondoskodnak arról, hogy a tábor felejthetetlen élménnyé váljon. A napközis tábor specialitása, hogy a turnusok moduláris programvázra épülnek, amik a körülményeknek (időjárás, érdeklődés) megfelelően az adott csoporthoz igazítva valósulnak meg. Ismeretterjesztés, vetélkedők, robotprogramozás , múzeumlátogatás, és sok játék! A foglalkozásokat a felső tagozatos általános iskolás korosztálynak ajánljuk.

jelentkezés: jatekosjovo.hu

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Kiteljesedés plakátokon  

Karinthy Márton – Karinthytok; Harcsa Veronika – Kassák-koncert; Grecsó Krisztián, Kollár-Klemencz László, Oltai Kata – Formabontók. Az elmúlt több mint öt évben egyebek közt ezekhez a XI. kerület kulturális helyszínein bemutatott előadásokhoz készített plakátokat Kollányi Julianna, az Újbuda újság tördelője és tervezőgrafikusa.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.