Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 22. hétfő, Magdolna

Írástörténeti kiállítás és bloggernapok az Allee-ban

Újbuda   |   2018, szeptember 14 - 13:32
Nyomtatóbarát változatSend by email

Az írás és az online kommunikáció kerül a középpontba az Allee Bevásárlóközpont őszi kampányában. Szeptember 14. és október 14. között a legnépszerűbb hazai bloggerek és influencerek, köztük Mautner Zsófi, Takács Nóra, Szirmai Gergő és Hajós András vesznek részt a programban. Az Allee Bloggere címre szeptember 30-ig pedig pályázni.

A bevásárlóközpont egy szeptemberben meghirdetett verseny keretében keresi bloggerét, aki egyedi hangon, kreatív és stílusos tartalommal tölti meg az bevásárlóközpont blogját. A pályázatokat szeptember végéig lehet elküldeni. A szakmai zsűri tagjai: Mautner Zsófi, Lakatos Márk és Szirmai Gergő. A nyertes egy évig írhatja az Allee blogot.

További részletek: https://allee.hu/aktualitasok/legyel-te-az-allee-bloggere

Az elkövetkező egy hónapban írástörténeti kiállítás látható az Allee-ban, ahol interaktív program részeként bárki kipróbálhat olyan régi íróeszközöket és különleges módszereket, mint a titkosírás, láthatatlan írás, kézinyomda, penna, rovásírás, írógép használata vagy sumer agyagtábla készítés. A legbátrabbak akár grafológus személyiségelemzésének is alávethetik magukat. Kalligráfiai workshop jelentkezés: https://allee.hu/programok/kalligrafia-workshop

Személyesen is találkozhatnak a látogatók a legnépszerűbb hazai bloggerekkel és vloggerekkel a bevásárlóközpontban, ahol két - közönségtalálkozóval egybekötött - kerekasztal beszélgetés ígér válaszokat a kulisszatitkokra. Mautner Zsófi, Takács Nóra, ÖkoAnyu és Bolla Viktória szeptember 29-én délután 4 órától beszélget az Allee aulájában a bloggerek világáról. Az október 6-i vloggertalálkozón, szintén 4 órától ismert influencerek, mint például Szirmai Gergő, Viszkok Fruzsi, Dobó Ági és Dallos Bogi avat be a videóbejegyzések készítésének világába.