Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 20. csütörtök, Rafael

Ingyenes előadással indult a Manna Matiné sorozat

Újbuda   |   2019, szeptember 9 - 14:41
Nyomtatóbarát változatSend by email

Vitéz László kalandjaival indult az Új Bábszínház Újbudán sorozat mostani évada a B32 Galéria és Kultúrtérben szeptember 8-án. Ősztől minden hónap második vasárnapján bábelőadásokkal várja a közönséget.

Az Új Bábszínház Újbudán sorozat egy három éve tartó együttműködés eredménye a Manna Produkció és a B32 Galéria és Kultúrtér között. - A két szervezet a tehetséggondozás és a bábműfaj népszerűsítése jegyében indította el a programot. Az elmúlt években több frissdiplomás bábrendező is bemutatkozott a Manna Matinéban - mondta Gáspár Anna, a Manna Kulturális Egyesület elnöke.

A 2019/2020-as évadban minden hónap második vasárnapján bábelőadásokat tartanak a B32-ben, a fellépők között lesz a MárkusZínház, a Tintaló Társulás, a KL Színház, Fabók Mancsi, Marica Bábszínháza, továbbá a szombathelyi Mesebolt Bábszínház és a Ciróka is Kecskemétről.

A szeptember 8-ai évadnyitón a kicsiket kézművesfoglalkozás is várta, de volt bábsimogató is és fényképezkedni lehetett a Manna Matnié bábjával és óriásbábokkal.

T. E.