Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 16. kedd, Csongor

Influenza: látogatási tilalom a Szent Imre kórházban is

Újbuda   |   2017, január 25 - 14:38
Nyomtatóbarát változatSend by email

Az influenzajárvány miatt tovább bővült azon egészségügyi intézmények köre, amelyekben részleges vagy teljes látogatási tilalmat rendeltek el. A tilalom érinti a Szent Imre Kórházat is.

Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat legfrissebb adatai szerint a látogatás tilalmak érintik Budapesten a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetet, a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházat, a Semmelweis Egyetem (SE) Transzplantációs és Sebészeti Klinikát, az SE I. és II. sz. Gyermekgyógyászati Klinikát, a Szent János Kórház és Észak-budai Egyesített Kórházakat, a Nyírő Gyula Kórház-OPAI minden osztályát, valamint a MH Egészségügyi Központot, az Egyesített Szent István és Szent László Kórház-Rendelőintézet több osztályát, a Szent Margit Kórház több osztályát, a Heim Pál Gyermekkórházat, a Szent Ferenc Kórházat, a Szent Imre Egyetemi Oktatókórházat.

A kerületi kórház főigazgatója az intézmény honlapján tudatta, hogy a Közép-magyarországi Régió területén kialakult járványügyi helyzet elemzése alapján a Szent Imre Egyetemi Oktatókórház - Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztályán, valamint a Szülészeti és Nőgyógyászati Osztály Szülészeti részlegén 2017. január 24-től kezdődően saját hatáskörben látogatási tilalmat rendelt el, amelynek végrehajtása visszavonásig érvényes.

Újbuda/MTI