Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 4. hétfő, Ulrik

Idén is gyermeknap a Bikás parkban

Újbuda   |   2015, május 7 - 12:24
Nyomtatóbarát változatSend by email

Minden évben hatalmas várakozás előzi meg a kerület nagyszabású gyermeknapi rendezvényét. Újbuda Önkormányzata idén is egész napos rendezvénnyel készül május 31-én a Bikás parkban.

A hagyományoknak megfelelően május utolsó vasárnapján reggeltől estig családi vetélkedők, ügyességi játékok és szórakoztató programok várnak a kerületiekre a Bikás parkban. Több helyszínen zajlanak majd az események, benépesülnek a streetball- és kosárlabdapályák, a sátrakban készségfejlesztő játékokat lehet majd kipróbálni, és arcfestés, illetve kézműves foglalkozás is várja az érdeklődöket. A mindig népszerű kapura rúgás, falmászás, rekeszépítés és streetball is a nap programjai között szerepel majd, de lesz ugrálóvár és slottingpálya is.

A színpadon délelőtt a kicsiknek énekelnek, táncolnak, báboznak, délutánra a nagyobbaknak szóló műsorokat és nyereményjátékot terveznek, este pedig egy igazi sztárfellépő koncertjén tombolhatnak majd a legnagyobbak.

Május 31-én tehát vattacukorral, lufival és mindenekelőtt jó hangulattal várják a gyerekeket, családokat.

Újbuda

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.