Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 25. csütörtök, Márk

Idén is egészségnapot rendez a Szent Kristóf szakrendelő

Újbuda   |   2015, május 12 - 15:17
Nyomtatóbarát változatSend by email

Egy nap a testi, lelki egészségünkért címmel tartanak egészségnapot május 16-án a Szent Kristóf szakrendelőben. Az eseményre nemcsak a belépés díjtalan, hanem az egészségügyi szűrések és mérések is ingyenesek lesznek.

Az egész családnak kínál egészségügyi programokat szombaton 9-14 óra között a Szent Kristóf szakrendelő. Lesz például koleszterinszűrés, vércukormérés, férfiaknak PSA szűrés és tanácsadás, bőrgyógyászati anyajegyszűrés, carotis UH szűrés, csontsűrűség mérés, felnőtt és gyermek allergiaszűrés, szájüregi daganatok szűrése, neuropátiás szűrés, makuladegeneráció szűrése, zöldhályog és száraz szeműség szűrése, gyermek szemészeti szűrés, gyermek fogászati szűrés, gyermek ortopédiai szűrés. Ezeken kívül lesz vérnyomásmérés, EKG, alsó végtagi artériás Doppler vizsgálat, arteriográfiás vizsgálat, dr. Schüszler féle arcdiagnosztika, légzésfunkciós vizsgálat, hallás vizsgálat valamint számítógépes talpvizsgálat.
Ismeretterjesztő előadásokat is hallgathatnak az érdeklődők például az szem védelméről, a szív- és érrendszeri betegségek prevenciójáról, az otthoni gyerekbalesetek megelőzéséről valamint a modern gasztroenterológiai vizsgálatokról is.
Helyszín: Szent Kristóf Szakrendelő (Fehérvári út 12.)