Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 27. hétfő, Hella

Húsvéti tojásvadászat volt Gazdagréten

Újbuda   |   2018, április 4 - 12:16Nyomtatóbarát változatSend by email

Kétszáznál is többen keresték a húsvéti tojásokat Gazdagérten. A gyerekeket még a rossz idő sem tartotta vissza.

Második alkalommal rendeztek tojásvadászatot Gazdagréten. A játék a Gazdagréti téren kezdődött; két kérdés megválaszolása után indulhattak a versenyzők a többi állomásra. A legtöbb helyszínre annyi tojásvadász érkezett, hogy sokan alig tudtak tőlük vásárolni.

Idén a korábbinál is többen jelezték a szervezőknek, hogy boltjuk/üzletük helyszínt adna a rendezvénynek, ajándékkal jutalmazná a tojásvadászokat. Volt közöttük informatikai szaküzlet, hentes, cukrászat, valamint cipő-, élelmiszer- és papírbolt is.

A pár órás elfoglaltság alatt Gazdagréthez kapcsolódó, illetve műveltségi kérdésekre kellett válaszolni, a legnagyobb fejtörést az kérdés okozta, miszerint hány ujja van egy nyúlnak (18).

Minden tojásvadász kapott egy plüss kacsát is, ezért a Nagy Húsvéti Tojásvadászat a hatalmas hápogás közepette ért véget a Gazdagréti Közösségi Házban.

A Nagy Húsvéti Tojásvadászatban résztvevő üzletek: Príma áruház, Pinky Papír, Komel Kft., Lottózó (Csiki-hegyek utca), Fit&Shape női mozgásstúdió, Gazdagréti Garázsvásár, Vecsési savanyúságos, Cipő és táskajavító, Tortavár cukrászda, Imre Húsbolt.

D. B. S.