Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 3. hétfő, Helga

Hétvégén még használható az újbudai korcsolyapálya

Újbuda   |   2016, január 29 - 12:45
Nyomtatóbarát változatSend by email

Vasárnapig tart nyitva a jégpálya Újbudán, az Allee Bevásárlóközpont mögött. A téli időszak egyik kedvelt programlehetősége ingyenesen elérhető az újbudaiaknak.

A nagy érdeklődésre való tekintettel január 31. helyett február 7-ig tart nyitva a jégpálya. Az Újbuda Önkormányzata által kialakított jégpályát december 6-án adták át az Allee Bevásárlóközpont mögött, a volt Fényes Elek Közgazdasági Szakközépiskola udvarán, a Kőrösi József utca 1-3-ban, azaz a Váli utcai Gyermek-egészségügyi Centrum udvarán. A pálya minden nap 9 és 21 óra között tart nyitva, 13–14 óra között karbantartás miatt a jeget nem lehet használni.

Aki bemutatja XI. kerületi lakcímkártyáját, azt térítésmentesen beengedik, nem újbudaiaknak 1000 forint a belépő. A korcsolyabérlés mindenkinek egységesen 700 forint.

Újbuda

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.