Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 10. szombat, Margit, Gréta

Garanciális munkák miatt lesz forgalomkorlátozás a Szerémi úton

Újbuda   |   2015, május 29 - 12:31
Nyomtatóbarát változatSend by email

Hétvégén garanciális munkák okozhatnak fennakadást a Szerémi úti közlekedésben. Korlátozás lesz a Rákóczi híd irányába a Hauszmann Alajos utca előtti útszakaszon, valamint a Prielle Kornélia utca és a Dombóvári út közötti szakaszon. A Budapesti Közlekedési Központ terelőútként a Budafoki utat javasolja.

Május 30-án és 31-én a Szerémi út Hengermalom út és Dombóvári út közötti szakaszán az 1-es villamos építéséhez kapcsolódó garanciális munkaként az akna fedlapok szintbehelyezését végzik, június 1-jén pedig az aszfalt burkolatot állítják helyre.

Korlátozás lesz a Rákóczi híd irányába a Hauszmann Alajos utca előtti útszakaszon, valamint a Prielle Kornélia utca és a Dombóvári út közötti szakaszon, ahol a munkaterületek mellett a híd irányába csak egy sáv lesz járható. A városból kifelé vezető oldalon a Hauszmann Alajos utcai csomópont után és a Hengermalom úti kereszteződés előtt két helyen kell sávszűkítésre számítani, ahol szintén csak egy sáv lesz járható.

A munkavégzés miatt a Szerémi út érintett szakaszán mindkét irányban torlódás várható, ezért az arra közlekedőknek a BKK terelőútként a Budafoki utat javasolja és kéri az autósokat, hogy a munkaterületek mellett fokozott figyelemmel közlekedjenek.

Újbuda