Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 21. vasárnap, Dániel, Daniella

Folytatódik a közművezetékek felújítása a Budaörsi úton

Újbuda   |   2015, július 21 - 13:52
Nyomtatóbarát változatSend by email

Befejeződik a vízvezeték építése a BAH-felüljáró és a Fehérló utcai jelzőlámpás csomópont közötti szakaszon, de napokon belül újabb helyen folytatódnak a munkálatok. A felújítás következő helyszíne a Budaörsi út Petőfi laktanya előtt kifelé haladó útpályája.

Csütörtökön újabb szakaszon, a Nagyszőlős utca és a Rahó utca között folytatódik a közműépítés a Budaörsi út kifelé vezető oldalán. A munkálatok négy hétig tartanak, ez idő alatt három sávon lehet közlekedni a munkaterület mellett. A vízvezeték építéskor a BAH-felüljárónál készített átjáró rámpa megmarad, de elkorlátozzák, a forgalmat sávelhúzással biztosítják.A BAH-felüljáró felől érkezők továbbra is két sávon haladhatnak a négy sávos szakasz felé, azonban a Nagyszőlős utca és Hamzsabégi út felől érkezők részére a két haladó sáv egy sávra szűkül a Nagyszőlős utcai kanyarban.

Július 25-én, szombat déltől gázvezeték felújítás kezdődik a Budaörsi út városközpont felé vezető oldalán, a Töhötöm utca és Villányi út közötti szakaszon. A munka során a Fehérló utcától a Villányi útig csak egy sáv lesz járható szeptember 10-ig.

Újbuda