Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
március 24. péntek, Gábor, Karina

Ezen a hétvégén is lehet buszozni a Normafához

Újbuda   |   2018, március 1 - 14:15
Nyomtatóbarát változatSend by email

Az elmúlt időszakhoz hasonlóan március 3-án és 4-én ismét meghosszabbított útvonalon, a Normafáig közlekedteti a 212-es autóbusz és az utasforgalmi igényeknek megfelelően tartalék autóbuszokat állít forgalomba a 21-es vonalán a BKK.

A téli sportoknak és a kirándulásnak kedvező időjárás miatt várhatóan ezen a hétvégén is sokan látogatnak el a Normafához és környékére A térségbe utazók gyorsabb és kényelmesebb eljutását segíti, hogy az előző hétvégéhez hasonlóan ezen a hétvégén ismét nemcsak a Széll Kálmán térről induló 21-es és 21A jelzésű busz visz fel a Normafához: a 212-es busz útvonalát is meghosszabbítja a BKK. Március 3-án és 4-én (szombaton és vasárnap) napközben, 9 és 17 óra között a Boráros tér H és a Normafa között közlekedik, ezzel segítve Budapest déli kerületei felől a közvetlen elérést. A 212-es busz a Svábhegyig megszokott útvonalán halad, majd onnan a 21-es autóbuszcsalád útját követve éri el a Normafa végállomást.

A BKK felhívja a figyelmet, hogy a fogaskerekű (60-as villamos) vonalán március végéig felújítási munkák zajlanak, így azzal csak az Adonis utca megállóhelyig lehet eljutni, a kirándulóhelyek a fogaskerekűvel nem közelíthetők meg.

A Normafa környékén a torlódások elkerülése érdekében azt kérik az autósoktól, hogy hétvégén ne autóval közelítsék meg a térséget, hanem használják a BKK járatait.