Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 18. szombat, Erik, Alexandra

ELTE karriernap a megváltozott esélyekért

Újbuda   |   2015, február 26 - 12:13
Nyomtatóbarát változatSend by email

Megváltozott munkaképességű hallgatóknak szervez karriernapot az Eötvös Loránd Tudományegyetem március 3-án.

A rendezvényen a hallgatók megismerkedhetnek a munkaerőpiacon érvényesíthető jogaikkal, valamint azzal, hogy fogyatékossággal vagy krónikus betegséggel élő személyként milyen lehetőségek várnak rájuk. Az esemény nyitott, más egyetemek hallgatói is regisztrálhatnak.
A Karrier – akadálypályán elnevezésű rendezvényre látogatók hasznos információkat kaphatnak arról, hogyan tudnak munkát vállalni fogyatékossággal vagy krónikus betegséggel, valamint különböző tréningeken is kipróbálhatják magukat, hogy kiderüljön, mennyire felkészült munkavállalók.
A karriermenedzsment tréningek mellett a hallgatók részt vehetnek karrier-tanácsadáson, megismerhetik a fogyatékosság, vagy krónikus betegség munkaadó felé történő kommunikációjának fortélyait, az álláskeresés lépéseit, valamint átnézethetik önéletrajzukat, amelyet szakképzett tanácsadók ellenőriznek és javítanak ki.
Lesz még munkajogi tanácsadás és próbainterjúztatás, egy kerekasztal-beszélgetés keretében pedig sikeres megváltozott munkaképességű diplomás fiatalok mutatkoznak be és osztják meg tapasztalataikat.
Az eseményt az ELTE a Forrás Consulting, az IBM ISSC és a Kézenfogva Alapítvány közreműködésével valósítja meg. A rendezvényhez nyereményjáték is kapcsolódik, amelyen info-kommunikációs eszközöket és egyéb ajándékokat sorsolnak ki a szervezők.
A rendezvényre az ELTE Karrierközpont honlapjáról letöltött regisztrációs lappal lehet jelentkezni.

Időpont: 2015. március 3. (kedd) 10:00- 15:00
Helyszín: ELTE PPK (1075 Budapest Kazinczy u. 23-27.)


OrientPress Hírügynökség (OPH)