Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
március 5. kedd, Adorján, Adrián

Elismerés az intézményvezetőknek

Újbuda   |   2018, január 4 - 12:44
Nyomtatóbarát változatSend by email

A Gazdagréti Közösségi Házban rendezték meg az ünnepek előtt a kerületi intézményvezetők karácsonyát. Ilyenkor hagyományosan jutalmat kapnak az önkormányzati fenntartású szociális intézmények, a Gazdasági Műszaki Ellátó Szolgálat, az Újbudai Közterület-felügyelet és a kerületben működő közoktatási intézmények vezetői.

A rendezvényen először a Gazdagrét-Csikihegyek Általános Iskola negyedikes tanulói mutatták be karácsonyi műsorukat, majd Hoffmann Tamás köszöntötte a vendégeket. Tartalmas és kemény évet zárunk – mondta a polgármester, majd megköszönte az intézményvezetőknek a lelkiismeretes munkát. Kiemelte az intézmények eredményeit, hozzátéve: az önkormányzat a jövőben is arra törekszik, hogy fejlessze az infrastruktúrát, új lehetőségeket teremtsen a színvonal fenntartására és növelésére. Simicskó István honvédelmi miniszter, Újbuda országgyűlési képviselője is méltatta az

intézményvezetők értékteremtő munkáját, és sok sikert kívánt a következő év kihívásainak leküzdéséhez.

Az ünnepségen négyen kaptak mesterpedagógusi címet, őket külön üdvözölte a közösség és az önkormányzat nevében Hoffmann Tamás, Simicskó István és Molnár László alpolgármester. Az Újbudai Idősek Házának nyugdíjba vonuló vezetőjét, Cseriné Demény Annamáriát is közösen búcsúztatták, megköszönve neki a négy évtizedes kemény munkát.

A rendezvény előtti képviselő-testületi ülésen döntött az önkormányzat az iskolák igazgatóinak újbóli megbízásáról, ezt is ekkor nyújtották át ünnepélyes keretek között az érintetteknek.

Győrffyné Molnár Ilona, az önkormányzat humánszolgálati igazgatója lapunknak elmondta: büszkeséggel tölti el, hogy nagyon jó az együttműködés az önkormányzat és a kerületben működő oktatási intézmények között. Az új évben sok fontos feladatot kell közösen megoldani, de ebben a légkörben biztosan meg tudnak felelni az új követelményeknek, és meg lehet ismételni a 2017-es sikereket.

D. B. S.