Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
február 29. csütörtök, Anonymus

Elhúzódnak a korrupciós nyomozások

Újbuda   |   2014, augusztus 18 - 00:00
Nyomtatóbarát változatSend by email

Hat 2010 előtti időszakra vonatkozó korrupciós ügy nyomozását hosszabbította meg a Fővárosi Főügyészség, sőt, a továbbiakban újabb ügyekben lesz halasztás – írta a Magyar Nemzet. A lap szerint több olyan politikus is korrupciógyanús ügyletekbe keveredett, akik az őszi önkormányzati választáson is érdekeltek lehetnek.

Elhúzódnak a Fővárosi Ügyészség által kezelt korrupciós ügyek, köztük Újbuda volt polgármesterének, Molnár Gyulának az ügye is – írta a Magyar Nemzet. Az egyik az Újbuda Torna Club csődbemenetele, amelyben ugyan még mindig nincs gyanúsított, de a hűtlen kezeléses ügyhöz köze lehet a klub elnökeként. A másik ügyben a Bikás parki Újbuda Sportcentrummal kapcsolatban – Molnár kötötte a szerződéseket – folyik nyomozás. Molnár Gyula 2014-ben is indul a polgármesteri székért a baloldal jelöltjeként.

A lap által említett másik 2014-es – ferencvárosi – jelölt Gegesy Ferenc volt SZDSZ-es polgármester, aki a tavaly átadott Budapest Music Center ingatlanügyleteiért felelt. A szocialista Somlyódi Csaba is aggódhat a Magyar Nemzet szerint: a Kőbányán induló politikust a Rác fürdő beruházásával kapcsolatban zargathatják, mivel a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. volt felügyelőbizottsági elnöke volt.

vs.hu

Elhúzódnak a korrupciós nyomozások