Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 13. csütörtök, Antal, Anett

Dübörög a mosógépcsere – most a kereskedőkön van a sor

Újbuda   |   2015, június 23 - 14:48
Nyomtatóbarát változatSend by email

Elkészült az Otthon Melege Program keretében meghirdetett, a mosógépek cseréjét támogató alprogram honlapja.

A mosógépcserében részt vevő kereskedők 2015. június 24-én 12 órától regisztrálhatnak a pályázati portálon. A sikeres regisztrációt követően a kereskedők listája ugyanitt válik elérhetővé 2015. július 1-jétől.

Az elektronikus pályázati nyitófelületen megtalálható a kereskedői regisztráció feltételeit ismertető dokumentum, az alprogram Pályázati Felhívása, a Pályázati Útmutató és a pályázati adatlap minta.
Az Otthon Melege Program mosógépcsere alprogramjával kapcsolatos tájékoztatás a továbbiakban is ezen a pályázati felületen történik.

Az elektronikus pályázati rendszerrel és a pályázatkezeléssel kapcsolatban a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Ügyfélszolgálata és a Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Kft. pályázatkezelő szervezet munkatársai adnak tájékoztatást a pályázati honlapon jelzett ügyfélszolgálati időben, a megadott elérhetőségeken.

A pályázók 2015. július 1-je és 2015. szeptember 30-a között, illetve a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig nyújthatják be pályázataikat, kizárólag elektronikus úton, a pályázati portálon keresztül. Ehhez rendelkezniük kell ügyfélkapus regisztrációval a www.magyarorszag.hu kormányzati portálon.

forrás: privatbankar.hu