Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 27. hétfő, Hella

Díjazta a legszebb karácsonyfadíszeket az önkormányzat

Újbuda   |   2014, december 16 - 10:25Nyomtatóbarát változatSend by email

Kerületi idősklubok és otthonok lakói kapják azokat a karácsonyfadíszeket, amelynek készítőit díjazta az önkormányzat. A karácsonyfadísz készítő versenyre több száz alkotással neveztek a kerület általános iskolásai, akik maguk döntöttek az alkalmazott technikáról.

Csillámló hógolyó, rénszarvas és asztali dísz is szerepelt azok között az alkotások között, amelyekkel a kerületi általános iskolások neveztek az önkormányzat karácsonyfadísz készítő versenyére. A verseny annyira népszerű volt, hogy a Polgármesteri Hivatalban tartott díjátadó ünnepségre is több mint ötszáz gyermek érkezett.

A versenyre egyénileg négy, csoportosan kettő korcsoportba lehetett jelentkezni és jutalmazták a legtöbb díszt beküldő iskolát is.

A díjakat Hoffmann Tamás polgármester és az akciót szervező Nagyné Antal Anikó képviselő adta át az alkotóknak. - A legszebb díszek elkészítői értékes díjakat vehettek át, a többi diák pedig különdíjat kapott – mondta a képviselő.

A díjátadón fellépett a Gágogó zenekar, a beérkezett alkotásokat kerületi idősotthonok és idősklubok lakóinak adományozzák.

T.D.