Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 18. szombat, Erik, Alexandra

Digitálisan és gyorsított eljárásban lehet pályázni hűtőgépcserére

Újbuda   |   2016, június 29 - 11:19
Nyomtatóbarát változatSend by email

Digitálisan, gyorsított eljárásban lehet pályázni az  tthon meleg programban meghirdetett hűtőgép és fagyasztó cserére. Először az észak-alföldi régióból lehet pályázni, de július végéig valamennyi régióban megnyílik a lehetőség.

Az Otthon melege programban digitálisan, gyorsított eljárásban lehet pályázni a hűtőgépek és fagyasztók cseréjére, július 4-én az észak-alföldi régióban nyílik az első pályázati honlap - mondta Szabó Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NGM) fejlesztés- és klímapolitikáért felelős államtitkára az M1 csatornán. Hozzátette: július végéig valamennyi régióban megnyílik a lehetőség.Az államtitkár kiemelte, a nyugdíjasoknak és a nagycsaládosoknak két nappal korábban megnyitják a pályázatot, a feltételek már olvashatók az interneten, és azt javasolta, hogy a pályázók minél előbb töltsék fel kell a kért adatokat.
Szabó Zsolt emlékeztetett arra, hogy a korábbi hűtőgép és fagyasztócsere program sikeres volt, több mint 25 ezren nyertek.
Az NFM államtitkár elmondta: javultak a pályázati feltételek, példaként említette, hogy a korábbi maximum 40 ezer forint helyett most már 45 ezret lehet nyerni a programban.

MTI