Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 24. péntek, Iván

Csoóri Sándor est a Fonóban

Újbuda   |   2018, január 26 - 12:53
Nyomtatóbarát változatSend by email

A költő születésénak 88. évfordulóján Csoóri Sándor emlékestet rendeznek a Fonó Budai Zeneházban.

Február 3-án, szombaton emlékestet tartanak Csoóri Sándor költő születésének 88. évfordulója alkalmából a Fonó Budai Zeneházban. Felvéltelről hallható lesz a költő tolmácsolásában több verse. 

Ugyanezen a napon este Pusko Márton és a Parapács zenekar koncertje lesz, majd Balázs napi táncház a Parapács zenekarral és Szilágyi Tóni bandájával.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Kiteljesedés plakátokon  

Karinthy Márton – Karinthytok; Harcsa Veronika – Kassák-koncert; Grecsó Krisztián, Kollár-Klemencz László, Oltai Kata – Formabontók. Az elmúlt több mint öt évben egyebek közt ezekhez a XI. kerület kulturális helyszínein bemutatott előadásokhoz készített plakátokat Kollányi Julianna, az Újbuda újság tördelője és tervezőgrafikusa.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.