Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 20. csütörtök, Rafael

Bringás reggelivel kezdődik az őszi Bringázz a munkába! kampány

Újbuda   |   2019, szeptember 4 - 13:29
Nyomtatóbarát változatSend by email

A Bringázz a munkába! kampány őszi akciója szeptember 9-től 22-ig tart, a résztvevőktől azt várják, hogy regisztráljanak a játékba és rögzítsék utazásaika a Bike Citizens applikáció segítségével.

A Bringázz a munkába! kampány az aktív Magyarországért felelős kormánybiztos támogatásával, a Magyar Kerékpárosklub szervezésében, az Innovációs és Technológiai Minisztérium hozzájárulásával szeptember 9-én, hétfőn kezdődik. Az akció célja, hogy minél többen megismerjék a kerékpáros munkába járás előnyeit akár saját kerékpárral, akár MOL Bubi biciklikkel. A kampányban szeptember 22-ig lehet részt venni, az ingyenesen letölthető Bike Citizens mobilapplikáción keresztül, a regisztrációt követően lehet gyűjteni a kerékpárral megtett kilométereket. A résztvevők között értékes nyereményeket sorsolnak ki, többek között éves és féléves MOL Bubi bérletre váltható kuponokat is. A kampányról https://bringazzamunkaba.hu/ oldalon olvasható bővebb információ.

Péksüteménnyel, gyümölccsel és innivalóval kedveskedik a kerékpárral munkába vagy iskolába indulóknak a Fővárosi Önkormányzat megbízásából a Budapesti Közlekedési Központ szeptember 5-én, reggel 7:00 és 9:30 között Budapesten az Erzsébet tér északi részén, a József Attila utca és a Bajcsy-Zsilinszky út sarkán található MOL Bubi gyűjtőállomás mellett a Magyar Kerékpárosklub Bringás reggeli elnevezésű akciójának keretében. A hulladékcsökkentés érdekében az italokat ezúttal saját kulacsból vagy pohárból fogyaszthatják a BKK helyszínét felkeresők. A Klub aktivistái és partnerei Budapest 16 kerületében, országosan több mint 40 helyszínen várják reggelivel a bringázókat. A helyszínek folyamatosan frissülő listája megtalálható a Kerékpárosklub honlapján.