Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 16. kedd, Csongor

Bejglivel kedveskedett a kórházban dolgozóknak a képviselő

Újbuda   |   2018, december 26 - 19:52
Nyomtatóbarát változatSend by email

Karácsony másnapján bejglivel és narancslével teli csomagokkal érkezett Simicskó István a Szent Imre kórház sürgősségi osztályára, hogy így mondjon köszönetet áldozatos munkájukért az egészségügyben dolgozóknak.

December 26-án a Szent Imre kórház sürgősségi osztályára látogatott Újbuda országgyűlési képviselője. Simicskó István bejglivel és narancslével köszönte meg az egészségügyben dolgozóknak, hogy karácsonykor is lelkiismeretesen végzik munkájukat.

– Meg kell becsülnünk azokat, akik olyan hivatást választanak, ahol az embertársaikért tesznek. Hálával tartozunk a pedagógusoknak, akikre a legnagyobb kincseinket, a gyermekeinket bízzuk, a szociális munkásoknak, akik a legnehezebb élethelyzetben nyújtanak számunkra segítséget, a katonáknak, akik arra esküdtek fel, hogy ha szükséges, az életüket adják a biztonságunkért, és az egészségügyben dolgozóknak, akik nap mint nap életet mentenek – mondta a képviselő. Simicskó István úgy látja, az apró gesztusok is nagy jelentőséggel bírnak, különösen karácsonykor, amikor mindenki igyekszik a szeretteivel együtt tölteni az időt. A parlamenti képviselő ezért is látogatott el a kórházba, hogy személyesen mondjon köszönetet az orvosoknak és ápolóknak áldozatos munkájukért.

– Hálával tartozunk mindenkinek, aki azért dolgozik ilyenkor is, hogy mi nyugalomban tölthessük az ünnepeket. Ezúton is köszönjük a munkájukat – hangsúlyozta Simicskó István.