Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
március 5. kedd, Adorján, Adrián

Az ünnepnaphoz igazodik a vonatközlekedés

Újbuda   |   2019, október 21 - 14:32
Nyomtatóbarát változatSend by email

Október 22-én és 24-én munkanapi, 23-án ünnepnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok - írta közleményében a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság.

Változik a vonatközlekedés rendje október 23-án. Kedden és csütörtökön munkanapi mentrend lesz évrvényben, szerdán ünnepnapi menetrendre kell készülni. A vasúttársaság azt javasolj az utazóknak, ahogy a pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében elővételben váltsák meg a menet- és  helyjegyeket. Az online vagy mobilalkalmazással megvett e-vonatjegyek a pénztári árhoz képest 10 százalékkal olcsóbbak. Az automatáknál vásárlók 5 százalékos kedvezményt kapnak, míg a menetrendi keresőben @ jellel jelölt, csúcsidőn kívüli vonatokra legalább 100 kilométer távolságra váltott e-vonatjegyekre 20 százalékos engedmény jár.

A 26 éven aluli – diákigazolvánnyal nem rendelkező – fiatalok október 22-én 10 órától október 23-án éjfélig tartó időszakban igénybe vehetik a hétvégi, 33 százalékos kedvezményű menetjegyet. A gyermekek, családosok, tanulók, diák- és felnőtt csoportok, nyugdíjasok stb. is élhetnek a szokásos kedvezményekkel.