Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
február 26. hétfő, Edina

Az év lakóingatlan-projektje az Elite Park

Újbuda   |   2017, február 8 - 13:12
Nyomtatóbarát változatSend by email

Az újbudai Elite Park nyerte idén az “Év Tervezett Lakó Projektje” címet. Ebben a kategóriában 22 másik beruházással állt versenyben. A díjátadót február 2-án tartották a Várkert Bazárban.

Az ingatlan.com és iroda.hu által hetedik alkalommal megszervezett "Az év irodája" versenyen idén az Elite Park nyerte el az “Év Tervezett Lakó Projektje” címet. A kategória 22 nevezője között a piac jól ismert szereplői tűntek fel. Az értékesítést végző Balla Ingatlan ügyvezető szerint ez a siker nem valósulhatott volna meg, ha nincs a projekt mögött Jákob Zoltán beruházó, Székelyhidi Gábor tervező és csapata, valamint a Balla Ingatlan szakmaisága.

A fejlesztés során az első ütemben 268 lakás épül fel, melyre az építési engedélyt a beruházó már megszerezte, és jelenleg a kivitelezés előkészítése zajlik. A teljes beruházás során összesen 706 lakás épül meg, három ütemben. Az első átadásokra várhatóan 2018-ban kerül sor. A fejlesztés kivitelezése 2017 márciusában kezdődik, de az előértékesítés már beindult - tette hozzá Balla Ákos.

A projekt helyszíne, a Budafoki út - Barázda utca - Szerémi út - Galvani utca által határolt terület. Az Elite Park nem csak építészetileg kiemelkedő fejlesztés, lesznek benne kisebb és nagyobb méretű lakások, valamint luxus penthouse-ok is. A lakások négyzetméterára 520-550 ezer forint között alakul, kivétel ezalól a fajlagosan drágább penthouse-ok és garzonok.

Az ingatlan.com-hoz 2015-ben csatlakozott iroda.hu csoport 2010-ben rendezte meg először “Az Év Irodája” versenyt, melynek díjai ma már az irodapiac legelismertebb kitüntetéseinek számítanak. A versenyen az állandó kategóriák mellett az aktuális piaci trendeket figyelembe véve minden évben új kategóriákat is meghirdetnek.

Újbuda