Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 18. szerda, Erik, Alexandra

Aranyhétvége a Bikás parkban

Újbuda   |   2021, december 21 - 09:00
Nyomtatóbarát változatSend by email

A Bikás parkban megrendezett Újbudai Adventi Vásáron – amely december 24-éig tart nyitva – program- és ajándékdömping várta az újbudaiakat advent utolsó hétvégéjén. Pénteken, a nagycsaládosok karácsonyán a háromnál több gyereket nevelő családok vehették át az önkormányzati élelmiszercsomagot, a gyerekeket pedig ünnepi műsor szórakoztatta.

A szombat délelőtt az időseké volt, ők az ajándék kürtőskalács mellé kuponokat is kaptak, amelyeket helyben levásárolhattak. A rendezvényt Soltész Rezső koncertje zárta. A délután már a gyerekekről szólt: igazi jégvarázslatban lehetett részük egy interaktív mesejáték segítségével, és jeges ajándékokat is készíthettek.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Bartók-negyed lakossági fórum  

2022május1717:30
Tájékoztató és beszélgetés az önkormányzat fejlesztési terveiről 2030-ig.
Várjuk a véleményüket, részvételüket!

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.