Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 12. péntek, Gyula

Adventi előadás lesz a Szent Margit Gimnáziumban

Újbuda   |   2014, december 4 - 00:00Nyomtatóbarát változatSend by email

Családi Körben címmel tart ünnepi előadást advent második szombatján Kerényi Lajos piarista szerzetes, a Külső-Ferencvárosi Szent Kereszt templom plébánosa a Szent Margit Gimnázium, Dísztermében.

Hat sikeres rendezvény után első alkalommal a budapesti Szent Margit Gimnázium ad otthont a Családi Körben Keresztény Rendezvénynek. Idén Kerényi Lajos adventi előadását tartják december 6-án 15:00 órakor az Villányi úti intézmény dísztermében.

A Családi Körben című rendezvényt 2011-ben rendezték meg először a Pest megyei Maglódon. Az esemény célja az volt, hogy megszólaltasson keresztény (főleg katolikus) egyházi vezetőket, teológusokat, híres egyházi személyeket a családok helyzetéről, azok jelenéről és jövőjéről. Az előadók évről-évre a boldog családi élet megvalósítására hívják fel a figyelmet, utat mutatnak a válságban lévőknek, a házasság előtt állóknak.

Az ingyenes program gazdája a Családháló közösség, társszervezője az Értékmegőrzők Szentimrevárosi Egyesülete, főtámogatója Budapest XI. kerület
Önkormányzata.

További információ:
www.facebook.com/csaladikorben

Újbuda