Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
március 5. kedd, Adorján, Adrián

Advent Újbudán

Újbuda   |   2021, november 16 - 09:51
Nyomtatóbarát változatSend by email

Tedd szebbé egy rászoruló újbudai gyermek karácsonyát!

HÁLÁSAN KÖSZÖNJÜK!
Múlt héten hirdettük meg a Fogadj örökbe egy kívánságot! programot, ahol 160 szerényebb körülmények között élő újbudai gyermek vágyait osztottuk meg veletek. Hihetetlen volt az a lelkesedés, amit tapasztaltunk, és az is, hogy a kívánságok 90%-a egy nap alatt örökbefogadóra talált. Mi pedig örömmel osztjuk meg veletek, hogy mára minden álmot sikerült teljesítenetek! Soha ilyen összefogást nem tapasztaltunk a kerületben élők között és külön meglepetés volt számunkra, hogy az ajándékozók zöme magánemberként jótékonykodott. Hálásan köszönjük mind a saját, mind pedig a gyerekek nevében a nemes gesztust. Az ajándékozókkal hamarosan felvesszük a kapcsolatot! Akinek pedig kedve támadna csatlakozni az adományozókhoz, kérjük jelentkezzen a kivansag@ujbuda.hu e-mail címen.
Az advent, a karácsonyi várakozás és az ünnepre hangolódás időszaka. A karácsonyi hangulat megteremtésében segít az Újbuda Önkormányzata által megálmodott ADVENTI VÁSÁR A BIKÁS PARKBAN rendezvénysorozat, ahol minden adott lesz ahhoz, hogy a látogatók igazán jó hangulatban töltsenek el néhány órát. Még azok is, akiknek a szeretet ünnepe sokkal inkább anyagi kihívást jelent, semmint örömöt.
A FOGADJ ÖRÖKBE EGY KÍVÁNSÁGOT! program az újbudai advent részeként valósul meg, mely során olyan gyermekek álma válhat valóra, akik társaikhoz képest jóval szerényebb körülmények között élnek családjukkal.
Az Újbudai Humán Szolgáltató Központ segítségével került összeállításra az a lista, amely 160 olyan újbudai gyermek kívánságát tartalmazza, akik számára a vágyott ajándék elérhetetlen. Olyan ajándékokat, amelyek számukra irreális messzeségben vannak, miközben másoknak nem feltétlenül jelent anyagi megterhelést egy-egy kívánság teljesítése. Ha szeretnél részese lenni az igazi karácsonyi csoda valóra váltásának, ( vagy inkább karácsonyi csodának) akkor Fogadj örökbe egy kívánságot Te is!

Az örökbefogadás menetét és a kívánságok listáját itt ismerheted meg: https://ujbuda.hu/node/53790/ujbuda.hu/advent

Az ADVENTI VÁSÁR A BIKÁS PARKBAN eseményhez itt csatlakozhatsz: facebook.com/events/586937309394611