Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 25. szerda, Orbán

A VICUS XI. Közalapítvány működése június 2-től

Újbuda   |   2020, június 8 - 16:56
Nyomtatóbarát változatSend by email

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Polgármestere – Jegyzője 12/2020. (v.29.) utasításának megfelelően a VICUS XI. Közalapítvány ügyfélkapcsolati rendjét - további utasításig - a COVID-19 járvány megelőzése érdekében kialakított munkarendnek megfelelően alakítja.

A támogatási kérelmeket továbbra is

  • Postán, a 1113 Budapest, Bocskai út 39-41. címre lehet elküldeni, vagy
  • az Önkormányzat Bocskai út 39-41. szám alatti főportáján lehet beadni, vagy
  • e-mail-ben a vicus@ujbuda.hu címre – szkennelve, pdf formátumban – lehet beküldeni.

Ha a kérelem beadásával kapcsolatban a személyes jelenlét nélkülözhetetlen, előzetesen időpontot kell egyeztetni a 372-3452-es telefonszámon. Személyes ügyintézéskor az érvényben levő egészségügyi szabályokat továbbra is be kell tartani:

  • a fogadótérben 1,5 méter távolságot kell tartani,
  • szájmaszkot és kesztyűt kell viselni.

A segélykérő nyomtatvány Újbuda Önkormányzat honlapjáról letölthető vagy a Zsombolyai út 4. fsz-i nyomtatvány tárolójából elvihető. A segélykérő pályázati nyomtatványon szerepel, és kérem, figyelmesen olvassák el, hogy milyen mellékleteket kell csatolni a jövedelmi helyzet és a kérvény indokoltságának igazolására.

Ha kérdése van a pályázattal, a nyomtatvány kitöltésével vagy az igazolásokkal kapcsolatban, a 372-3454 telefonszámon ügyfélfogadási időben lehet érdeklődni.

dr. Szöllősi Ágnes elnök
VICUS XI. Közalapítvány

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Vadvirágos rétek Újbudán  

Folytatódik a tavaly elindított Vadvirágos Budapest program: idén a tapasztalatok alapján kissé változtak a kijelölt területek, amelyek a 6 millió négyzetméter intenzíven fenntartott fővárosi gyepnek összesen 4,5 százalékát teszik ki.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.