Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
február 27. kedd, Ákos, Bátor

A kerületben járt az Exit cirkusz

Újbuda   |   2014, szeptember 11 - 23:00
Nyomtatóbarát változatSend by email

Az Exit cirkusz országos turnéjának legutóbbi állomása volt Újbuda. Az Etele téren felállított sátorban három napon keresztül, naponta többször is láthatta a közönség a társulat legújabb, Exit Faktor című műsorát.

A cirkusz alapítói a leghíresebb külföldi porondokat ismerik, előadásaikon a híres cirkuszfamília, a Picard család tagjai is szerepelnek.

Az Exit faktor műsorszámai között volt egyensúlyozás, kerékpáros akrobatika, lábzsonglőr, légtornász, labda produkció, bohóctréfák sokasága, valamint a Nemzetközi Cirkuszfesztiválokon díjnyertes állatprodukciók: makákó és rézus majmok, indiai futókacsák, kutyás szám, amerikai törpemalacok valamint holland törpekecskék.

A közönség tapsolhatott egyebek mellett Gipetto bohócnak, Tünde Tissue légtornásznak, Picard Andreának és kedvenc idomított állatainak, valamint szurkolhatott Lui Nereusnak a humoros artista mutatványok teljesítéséhez, illetve a zsonglőrködő Kiss testvéreknek.

Változatlanul az előadás legnépszerűbb műsorszáma a családfő és egyben cirkuszigazgató Picard Vilmos kutyás produkciója, melyben a világ legkisebb idomított chiwaváival lép fel a porondon.

Újbuda