Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
február 24. szombat, Mátyás

A Jégpályák Éjszakáján éjfélig korizhat Újbudán

Újbuda   |   2018, január 16 - 12:36
Nyomtatóbarát változatSend by email

A Magyar Jégkorong Szövetség idén is meghirdette a Jégpályák Éjszakáját országszerte. A harmadik alkalommal megrendezésre kerülő rendezvényt január 20-án tartják, a programoz Újbuda is csatlakozott.

A Magyar Jégkorong Szövetség 2016-ban döntött úgy, hogy a Múzeumok Éjszakájához hasonlóan országos rendezvényt indít, amelyen mindenki korcsolyát húzhat. Idén január 20-án, szombaton tartják a Jégpályák Éjszakáját, országszerte több helyszínen. A pályák meghosszabbított nyitva tartással, egyedi akciókkal – sok helyen ingyenes belépéssel – és izgalmas programokkal várják az érdeklődőket. Az eseményben résztvevő jégpályákról és azok részletes programjairól a rendezvény Facebook-oldalán lehet folyamatosan frissülő információkat találni.
Újbuda Önkormányzata évek óta térítésmentesen használható jégpályával támogatja a korcsolyázni vágyókat és a sportág szerelmeseit. A Jégpályák éjszakájához kapcsolódva a Gyermek-egészségügyi Központ (a volt Fényes Elek Közgazdasági Szakközépiskola épülete) udvarán, a Kőrösi József utca 1-3-ban lévő korcsolyapálya is tovább, éjfélig lesz nyitva január 20-án. Egyéb napokon, január 31-ig reggel 9-től 21 óráig vájrák a látogatókat. Az Újbuda Önkormányzata támogatásával megvalósuló jégpályán nincs belépődíj, a korcsolyabérlés ára gyermekeknek 600, felnőtteknek 800 forint.
A Városligeti Műjégpályán napközben a Magyar Jégkorong Napja alkalmából U8-as és U10-as tornát rendeznek, este 9 órától pedig a Rádió 1 műsorvezetői csapnak óriási bulit, Cooky és Newik áll a lemezjátszók mögé.

Újbuda